22 juni 2015

Trends for a home

Som ni vet så funderar vi på att kanske ändra om lite i vårt badrum. Just nu är det väldigt mycket mörkt trä och sen vita kakelväggar med board och trägolv. Det som vi skulle vilja göra är att behålla det mörka träet, kakla om väggarna till helvitt med en skifferboard istället och sen lägga ett mörkt skiffergolv. Dels är det otroligt snyggt med svart och vitt i badrummet enligt min egen smak men sen är det också en av alla populära Badrumstrender 2015 också har jag märkt så det är ju skönt att det inte är svårt att få tag på material som om man hade valt någon annorlunda och speciell trend.

Det jag speciellt gillar i badrum just nu förutom mörka detaljer är blandningen mellan trä och sten. Jag älskar granit och skiffergolv eller väggar. Jag tycker att det är otroligt snyggt, bilderna här nere är lite åt det hållet som jag skulle vilja inreda vårt badrum sen om vi får tid och ork. Den sista bilden visar mest materialet men sen skulle jag vilja ha det betydligt mörkare än det är där.

Alex mamma har inrett sitt badrum väldigt snyggt och i vår förra lägenhet i Bromma var badrummet riktigt snyggt, det var svart skifferbänk med mörka badrummsskåp och svart/grått skiffergolv och väggar. Jättesnyggt och stilrent!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.