29 juni 2015

That wonderful atmosphere

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen under min semester har jag märkt. Men jag ska försöka sammanfatta veckan i några inlägg nu i veckan. Hur som helst så tänkte jag berätta lite om i lördags när vi var på Hotell Tylösand för middag.

Det var nämligen så att Alex mormor fyllde år och hon bjöd hela familjen på middag på en av restaurangerna på Hotell Tylösand, nämligen Tylöhus. Först när vi kom dit fick vi ett glas mousserande som fördrink och sedan vin eller cider till maten. Förrätten var en Toast Skagen, till varmrätt en ryggbiff med friterad färskpotatis, bearnaissås och sparris och till efterrätt en chokladfondant eller ostbricka.

Maten var jättegod men det som jag gillade allra mest var nog inredningen och allt sådant i restaurangen. Det var väldigt mörka färger, mörkbruna och svarta möbler och sedan kopparfärgade lampor. Det var väldigt stilrent och häftigt, supermodernt men ändå mysigt på något sätt. Sen det som var otroligt mysigt var att de hade en pianist som satt och spelade vid en flygel mitt i restaurangen, det var väldigt mysigt att ha livemusik till efterrätten och han spelade dessutom väldigt bra. Jag tycker fler hotell och restauranger borde skaffa pianister för det ger en väldigt elegant och mysig stämning.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.