18 juni 2015

Rental cars saves the day

Nu har jag äntligen fått semester! 10 hela dagar ska jag vara ledig nu och sen i augusti är det två veckor till. Hur som helst kommer vi vara hemma här i Stockholm tills på tisdag då vi åker ner till Göteborg och Halmstad för att fira Alex mormors födelsedag. Det var tänkt att vi skulle åka ner med Alex mamma i hennes bil nästa fredag men för några veckor sen gick bilen sönder och det började pratas om tåg men som tur är finns ju sidor hyrbilar.nu så nu har hon i alla fall bestämt sig för att hyra en bil! Så himla skönt att det blev så för nu kan vi faktiskt stanna på Ullared och shoppa lite, vi behöver lite saker till köket som fryspåsar osv och då är det lika bra att passa på där.

Sen behöver vi passa vårt tåg på söndag och då är det ännu skönare att hon har bil och kan köra direkt från Halmstad till Centralstationen i Göteborg istället för att vi ska matcha ett tåg från Halmstad också.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.