16 juni 2015

Redoing the next room

För några veckor sedan när vår städfirma var här gick duschslangen sönder och handtagen på duschdörren likaså, så när vi ändå passade på att köpa en ny slang tänkte jag att vi lika gärna kan förnya andra delar av duschen också. Tur i oturen med duschen var att jag just nu har ett samarbete med Golvpoolen/Arredo så jag fick hem ett duschmunstycke och dörrhandtag till duschdörren för att testa.

Till skillnad från förra duschmunstycket vi hade har det här mycket skönare inställningar och det blir hårt men inte FÖR hårt "massasgetryck" så jag kan sitta i duschen på morgonen och bara ha mellanstark duschflöde på ryggen och det är otroligt härligt. Dock är nackdelen med det här duschmunstycket att det är ganska litet och därför blir det ett ganska koncentrerat område som vattnet träffar. Det förra munstycket vi hade var bättre i just den bemärkelsen för det var bredare och därav större träffyta.

Dörrhandtagen jag fick hem däremot är otroligt snygga och enkla vilket jag verkligen älskar! Nu fick jag hem ett set så det räckte bara till ena dörren men jag funderar starkt på att köpa ett set till och sätta på den andra dörren så det ser snyggare ut haha. Handtagen är riktigt härliga för det är tyngd i dem och de är sköna att hålla i men också rätt små och diskreta.

Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med Arredos duschprodukter, det ända som jag inte var nöjd med var storleken på duschmunstycket men själva funktionerna etc i var väldigt bra.

Jag har även fått hem kakelprover från Golvpoolen för jag och Alex funderar lite på att kanske göra om badrummet snart så i ett nytt inlägg snart ska jag visa er proverna och berätta lite om dem.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.