18 juni 2015

Perfect solution for us

Alltså ibland funderar jag på om man skulle hyra en förrådslokal någonstans i stan för att kunna förvara lite flyttkartonger fyllda med struntsaker. Det är helt sjukt hur mycket man faktiskt lyckas samla på sig! Trots att vi slängde saker både när vi flyttade från Gävle och sen när vi flyttade från Bromma har vi lyckats fylla hela förrådet nere hos oss redan.

Sen gillar ju både Alex att köpa nya saker och ibland behöver man spara kartongerna ett tag för garanti osv så det är lite crazy. Jag borde dessutom magasinera några av mina väskor som jag inte använder för den senaste tiden har jag köpt några nya... oops! Det känns som att vi någon dag inom en snar framtid borde ta och sortera eller städa lite i förrådet för att få bort massa onödig skit och få ordning och mer plats där nere. Det skulle säkert sluta med att vi får hyra en bil som kan köra från oss till förrådet också för att det här ska gå att lösa.

Min morbror och hans fru har faktiskt hyrt ett förråd här i Sverige för att förvara en del av sina saker som de inte vill ha i sin lägenhet i Bangkok. Jag tycker det är väldigt smart att hyra ett relativt billigt förråd för förvaring av saker som man inte vill kast
a men samtidigt inte ha hos sig hela tiden liksom.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.