29 juni 2015

New ideas for home decor

Nu när vi nyss har fått lön är jag i shoppingtagen igen. För ett tag sen fick vi för oss att göra om balkongen, sen funderade vi över badrummet och nu står sovrummet på tur. Det jag vill göra först och som jag funderar mest på är att sätta in en sänggavel. Helst en mörk med "rut"-mönster på, typ som Chanel-väskor har. Jag har surfat runt lite på nätet och då hittade jag en sänggavel från azdesign som var rätt lik min idé. Jag ska visa den för Alex ikväll och se vad han tycker. De finns i flera olika färger men jag vill helst ha en mörk färg eftersom resten av sovrummet är väldigt ljus och vi har mycket fönster där.

Jag tycker att en sänggavel ger en helt annan och häftig atmosfär i ett sovrum, det gör att det ser rätt elegant ut tycker jag. Sen gillar jag starka kontraster så en mörk sänggavel mot en ljus väg är i min smak väldigt snyggt. De jag har tittat på hittills är i tyg men helst skulle jag vilja ha en i skinn för det ser extra flott ut tycker jag. Jag känner inte så många andra som har en sänggavel heller så det är rätt skoj att ha en själv just av den anledningen också. Är ni själva sugna på en kan ni surfa in på AZ design och kolla lite.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.