6 juni 2015

My birthday celebration part 2

På lördagen (alltså dagen innan min födelsedag) kom mina föräldrar upp till Stockholm för att fira både min och pappas födelsedag. Min present till honom var en luggage tag från Louis Vuitton vilket jag hade beställt. Dock hade jag inte "heat-stampat" den utan det ingick i presenten att vi skulle gå till butiken och han skulle få välja färg på bokstäverna och allt sånt.

Vi träffades på NK och gick gemensamt bort till Louis Vuitton-butiken på Birger Jarlsgatan och Minja väntade på oss där så när vi kom in fick vi varsitt glas champagne och vi pratade lite om allt möjligt. Minja visste ju att mamma och pappa fått reseguiden för Miami av mig som jag hade köpt av henne så vi pratade lite om kryssningar och resor. Sen valde pappa att han ville ha lite mindre storlek på bokstäverna på sin luggage tag och sen valde han Blue Roi (samma färg som jag har i min key holder) vilket jag tycker är jättesnyggt, jag lägger upp en bild när jag har hämtat den i butiken sen!

Sen medan mamma, pappa och Alex satt och pratade lite och sippade på sin champagne bestämde jag mig för att köpa en present till mig själv så jag och Minja gick bort och kikade lite på böckerna som finns i butiken och jag valde "The Trunk", den handlar om resväskan och dess innebörd för Louis Vuitton som varumärke. Omslaget är i äkta läder och även alla sidorna inne i boken är gjorda av pressat läder och inte papper som vanliga böcker, sjukt häftigt!

Hur som helst så när jag hade bestämt mig för boken så hällde Minja upp ett glas champagne till som vi kunde njuta av medan hon gick iväg för att slå in boken. När hon sedan kom tillbaka hade hon TVÅ påsar med sig, den ena innehöll boken och den andra innehöll en present från henne och de andra som arbetar i butiken! Jag blev så otroligt glad och överraskad (i nästa inlägg visar jag vad det var!).

Sen på kvällen så hade mamma och pappa bokat bord på Surfers, en asiatisk restaurang inne i stan. Man beställer in typ 6-8 olika rätter som tapas och sen sitter man och plockar lite från varje tallrik. Vi beställde in massa olika som jag inte kommer ihåg men min favorit var helt klart revbenspällen och Bang Bang-kycklingen. Sen hade Minja rekommenderat en tofurätt också eftersom hon är från Kina, det var rätt god men jag har svårt för konsistensen på tofu tyvärr.

Självklart blev det ett glas champagne innan maten och sen efteråt en härlig bärdrink.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.