3 juni 2015

My birthday celebration! Part 1

Okey här kommer nu äntligen det första inlägget om min födelsedag.

Vi började redan i fredags då jag, älsklingen och Linnea gick ut och åt en mysmiddag för att fira lite i förväg. Restaurangen vi gick till var Järntorgspumpen i Gamla Stan. Jag måste säga att det var en helt ok restaurang. Eftersom att den ligger i Gamla Stan är det ju väldigt turistigt. Priserna var faktiskt helt ok, vi hade en specialmeny så vi betalade 295 kr för tre rätter.

Till förrätt tog jag en hjortröra med rårörda lingon och tunnbröd. Till varmrätt husets cheeseburgare och till efterrätt en mascarponedessert med pistage.

Ja ni kan ju se bilderna här vid sidan om. Jag tycker det var väldigt mysigt upplagt på träplankor. Det passade in väldigt bra på restaurangen också för det var massa mysiga stenvalv och så.

Eftermiddagen tog vi en långpromenad genom och runt hela Gamla Stan och tittade lite på slottet och några smågränder. Sen tog vi en fika på nåt ställe också innan vi gick in mot stan. Det var så otroligt fint och stilla där ute nu när turistsäsongen inte har kommit igång helt ännu.

Det här var alltså första födelsedagsmiddagen för i år. Jag kommer skriva mer om middagen med mina föräldrar och den Alex lagade till mig på födelsedagen lite senare i veckan.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.