25 juni 2015

I´m going portable

Igår var jag och Alex på MediaMarkt med hans morfar. Hans morfars laptop hade nämligen kraschat efter sex år så det var liksom dags att köpa en ny dator och självklart tackar jag aldrig nej till att hänga med till en elektronikbutik. Hur som helst hade jag inga planer på att köpa något men det blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Jag kom därifrån med en 10.1" hybrid-platta. Jag har letat efter en hybridplatta tett tag (alltså en surfplatta som man kan docka med ett tangentbord och som har Windows 8). Nu hittade jag äntligen en för ett rimligt pris som jag leker med just nu. Min första tanke var att jag kan ha med den till jobbet. Ibland är min jobbdator rätt seg och eftersom att jag har trådlösa hörlurar till båda mina kontorstelefoner kan jag lätt ta med mig den här plattan och flytta runt på kontoret.


Jag tycker det är riktigt skönt att ha trådlösa headset. Jag har haft det på båda mina senaste jobb och det är så underbart att kunna gå iväg en bit från skrivbordet eller från ett visst område om det är massa surr. Dessutom har vi riktigt bra headset som sitter otroligt skönt vilket är bra då jag har dem på mig ca 7 timmar per dag.

Sen tycker jag det ser väldigt snyggt ut med  ett trådlöst headset både på skrivbordet och på en person haha

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.