4 juni 2015

Happiness is keyFör ett tag sen berättade en kompis för mig att hon har b12 brist. Jag visste inte riktigt vad det var men jag har hört om andra som har haft det tidigare, bland annat en kompis pappa. Några av symtomen är till exempel mental frånvaro, darrningar, och viss depression. Jag har hört om vissa botemedel i form av sprutor, något som min kompis pappa gjorde men det låter så otäckt så när jag pratade med min kompis sa hon att hon tog naturläkemedelstabletter mot det istället, det är mycket mer min stil faktiskt. Tydligen så hjälper dessa tabletter även till att ge mer energi i vardagen så man med lätthet orkar med mer. Det här verkar betydligt bättre än koffeintabletter som många använder nu för tiden, inte alls något som jag stödjer. Kosttillskottet som min kompis testade heter Saframyl och är helt naturligt!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.