2 juni 2015

Goddamnit! This was one heck of a movie

Först vill jag bara säga att det kommer komma inlägg om min födelsedag och helgen lite senare under veckan. Jag har inte haft tid att sitta ner och skriva dem eller lägga in bilderna i datorn.

Hur som helst vill jag bara berätta lite snabbt om gårdagen. Det var nämligen förhandsvisning av filmen "Spy" med Melissa McCarthy i huvudrollen. Självklart var både jag och Alex på plats och jag måste säga att den var hur rolig som helst. Jag älskar Melissa McCarthy i Identity Theft t.ex och hon var lika rolig här. Dock hade jag inte så höga förväntningar på filmen när vi kom dit men jag måste säga att jag blev väldigt glatt överraskad. Alla skådespelare var väldigt bra och storyn var både rolig och spännande. Jag har redan berättat lite och rekommenderat filmen till flera av mina kollegor här på kontoret!

Jag tycker alltid att det är lika roligt att gå på förhandsvisningar för det är aldrig så mycket människor som på vanliga visningar, sen är det dessutom roligt att ha sett filmen innan allmänheten!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.