9 juni 2015

Demolition for a better future

Idag har vi haft möte på jobbet om hur vi ska arbeta och mot vilka mål vi ska arbeta de kommande månaderna. En stor anledning till att vi hade mötet just nu innan semestrarna är att det kommer ske rätt stora förändringar inför hösten. Bland annat ska en hel terminal rivas för att totalt göras om och utökas. Tills dess kommer dock allt som processeras där flytta in i vår terminal så vi måste omfördela och flytta runt för att allt ska få rum. För ett tag sen gjordes allt golv om här nere och då var det också kapacitetsbrist men jag tycker att vi lyckades lösa det väldigt bra ändå, därför tror jag att det kommer gå minst lika bra den här gången.

Det bästa sen är dock att den helt nybyggda terminalen kommer bli den största Expressterminalen i Sverige så allt kommer gå väldigt smidigt och lätt att processera sen. Framtills dess blir det dock tight här borta, hur som helst är det fler byggnader som ska rivas och uppföras på nytt för att fräscha upp allt och även modernisera och därmed förenkla det dagliga arbetet för alla på terminalen och för chaufförerna. Även om det blir trångt och stressigt med ombyggnation så blir slutresultatet oftast väldigt bra och speciellt nu när nya system ska installeras och integreras också.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.