30 juni 2015

A quick recap of my vacation (Part 1)

MTR till vänster, SJ till höger
Okey, nu kan jag berätta lite snabbt om första delen på vår semester. Jag fick ju ledigt i fredags förrförra veckan eftersom det var midsommarafton så jag fick totalt 10 dagar ledigt, så skönt!Hur som helst så spenderade vi midsommarhelgen hemma i lägenheten och tog det allmänt lugnt vilket var jätteskönt.


Sen på tisdagen åkte vi ner till Göteborg för att hinna träffa några kompisar innan vi skulle ner till Halmstad på fredagen för att fira Alex mormor. Vi tog det nya tåget MTR Express ner på tisdagen istället för SJ och det var sjukt mycket bättre, vagnarna kändes luftigare, det var mer benutrymme och allt kändes i allmänhet mycket fräschare. Sen var det skönt med stora fönster jämfört med X2000s minifönster. Vi tog tåget på eftermiddagen så vi kom fram runt 19-tiden på kvällen och då hade Alex mamma och syster förberett middagen. Eftersom båda jobbade dagen efter kunde vi vakna i lugn och ro på onsdagen och då åkte vi in till stan för att träffa Johanna och käka lunch med henne, det blev en asiatiskbuffé som var riktigt grym! Den kostade 99 kr men jag käkade säkert för det tredubbla för det var så gott! Efteråt gick vi runt lite på stan och kollade innan vi åkte hem och lagade middag, det blev en hemmagjord Ceasarsallad och vi gjorde den på 9 kycklingfiléer så det fanns massor över till Ankis matlåda dagen efter.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.