18 maj 2015

What happend this weekend?

Den här helgen har jag varit väldigt duktig, jag har inte shoppat något alls när vi har gått runt på stan. Vi var nämligen på stan både i lördags och söndags men det var bara Alex som shoppade, han fyndade två par riktigt snygga chinos hos Dressmann och sen en ursnygg scarf från Hugo Boss.

Jag har hittat en hel del saker som jag VILL köpa snart men jag behöver sålla en del känns det som, några av sakerna kan jag kanske ge mig själv i födelsedagspresent för jag fyller ju faktiskt år snart haha.

Förutom att vi var på stan i helgen så var vi duktiga och fixade lite hemma också, vi städade städskåpet så vår städfirma inte behöver rota igenom massa skräp när de kommer över och sen har vi organiserat Alex garderob och satt upp ett avlastningsbord i hallen.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.