22 maj 2015

The king is here!

Jag är "the king of multi-tasking"! Nu på förmiddagen har jag hunnit med så galet mycket att jag inte helt förstår det själv. Dels har jag hunnit göra mer på jobbet än vad jag brukar göra en vanlig förmiddag + att jag har kunnat multitaska och sköta bloggjobb som jag hade en deadline på samtidigt som jag har suttit i telefonkö.

Här på jobbet har det varit så galet stressigt nu på förmiddagen men jag har ändå lyckats över förväntat och fått allt jobb gjort i tid också. Vi räknade med viss fördröjning imorse men allting har flutit på så himla bra.

I eftermiddag ska jag åka in till stan och eventuellt köpa nya solglasögon som belöning till mig själv (om mamma eller pappa läser detta, no comment! haha).

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.