20 maj 2015

Stressed out but oh so happy!

Alltså den här veckan har hittills varit en av de stressigaste hittills den jag började tror jag. Det är hur mycket som helst att göra och nu har jag dessutom börjat få in samtal direkt från kunder (vilket absolut inte ska ske!). Förutom all stress så trivs jag fortfarande jättebra och tycker att arbetet är riktigt roligt.

Igår fick min chef dessutom ett väldigt roligt mail från ett av våra andra kontor som vi arbetar väldigt tätt med. Förutom att de stavade mitt namn fel så var det väldigt roligt!


Det är alltid roligt att bli positivt uppmärksammad på jobbet! Hittills har verkar det som att mina kollegor här på kontoret i alla fall tycker att jag gör ett bra jobb så därför var det ännu roligare att ett annat kontor och andra medarbetare också uppmärksammat det. Det här var en väldigt rolig och välbehövlig egoboost!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.