7 maj 2015

See the great, feel the great!

Smartson är en riktigt rolig gratissida på nätet där man kan anmäla sig som testpilot till olika produkter. Hittills har jag bland annat fått testa Quornfärs, jag ska få testa linser inom en kort period och nu har de även dragit igång ett test av LGs nya toppmobil LG G4.

Som ni vet älskar både älsklingen och jag elektronik, vi har räknat och vi har haft runt 22 mobiler var sen vi fick vår första mobil i tonåren. Sen vi träffades 2011 har jag haft sju olika mobiler(!), jag kan inte hjälpa det men det är så roligt att testa de nya modellerna som kommer ut.

Alex har ju faktiskt haft LG G3 och när jag använde den måste jag säga att det är en av de skönaste mobilerna att använda och jag antar att G4:an har samma uppbyggnad och upplägg som föregångaren. De har väl klämt in mer power i mobilen kan jag tänka mig. Det skulle vara hur kul som helst att få testa den nya mobilen nu när den kommer ut i butikerna snart!

#LGG4smartson

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.