7 maj 2015

Redecorating room by room

Just nu håller vi på att inreda och göra i ordning lägenheten. Trots att vi har bott här i snart 6 månader är det massor av saker som vi inte har orkat eller haft tid att göra, plus att det är mycket roligare att inreda nu under våren och sommaren när det är lite ljusare ute. På vintern har jag verkligen ingen inspiration till att inreda. Hur som helst så har vi börjat fixa i ordning balkongen genom att plantera blommor och nu ska vi till Ikea i helgen för att kolla på balkongmöbler.

Hittills har vi två solcellslampor på balkongen men jag funderar på om man skulle sätta upp några LED-slingor där ute för att få lite mysljus. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och ljusslingor och lampor, det kan bli så mysigt. I mitt tonårsrum hade jag en blå ljusslinga under skrivbordet som avgav ett riktigt häftigt ljussken och sen hade jag en annan LED-slinga runt min spegel.

Det jag gillar med LED-lampor har 80% verkningsgrad och det betyder att 80% av energin faktiskt omvandlas till ljus och resten blir värmeenergi. Med vanliga lampor är det tvärtemot. Vi har faktiskt börjat med LED-lampor i visa av de andra lamporna i lägenheten också.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.