13 maj 2015

Practice makes perfect

Ja då har jag tillbringat en del av helgen och en del av gårdagen att sortera och skapa alla fakturor till annonsörer här på bloggen. I början tyckte jag att det var lite roligt att lära mig att fakturera. Efter ett tag tröttnade jag dock när jag insåg att det inte skulle gå lika snabbt som jag hade trott.

Jag kände att det kunde vara bra att samla annonsfakturor på ett och samma ställe. I början när jag hade bloggen så gjorde jag inga fakturor utan allt skötes via ett annat företag eller över mail men nu känner jag att det är bättre att faktiskt ha ett ordentligt underlag så nu har jag sammanställt alla blogguppdrag och ordnat med fakturorna. Det känns riktigt bra nu att faktiskt ha lite ordning, speciellt nu när bloggen går bättre och bättre.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.