12 maj 2015

Planning a mini luxury getaway

Snart är sommaren äntligen här och med det kommer en riktigt efterlängtad semester! Precis som vanligt kommer vi spendera en stor del av semestern nere i Göteborg och jag tror vi kommer bo hos antingen Alex mamma eller mormor och morfar. Dock skulle jag tycka att det var lite mysigt att ta in på något hotell och bara spendera en eller två nätter där för egentid och lite extra lyx. Jag var nyss inne och kikade lite på sidan Hotell Göteborg och såg att Hotell Avalon hade rätt bra erbjudanden. Jag har alltid velat bo där någon gång för de har en supersnygg "Penthouse Svit" och deras takpool är jättehäftig där den sticker ut över kanten med glasbotten.

Tidigare när jag har varit nere i Göteborg själv och har bott på hotell har jag alltid googlat på "hotell göteborg billigt" eller liknande men nu när vi båda har jobb tänkte jag att vi kunde slå på stort och kanske ta in på ett trevligare och finare hotell som Avalon eller Radisson Blu

Jag tycker verkligen att det skulle vara jättemysigt att boka hotell i Göteborg för bara en eller två nätter och kunna få lite roomservice.
I Avalons penthousesvit finns bl.a egen bastu, pool och terass. Nu kanske det inte blir penthouset men jag vill i alla fall ha lite lyx!

Om ni själva ska till Göteborg något under sommaren och vill bo på hotell så tipsar jag er starkt om att kolla in HotellGöteborg.com för det är riktigt bra erbjudanden och samtidigt är det en väldigt enkel sida att hitta på.

Om någon av er har tips på bra hotell i Göteborg så får ni gärna maila mig så ska jag kolla upp dem och se om det kan vara något. .


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.