8 maj 2015

Oh, bad start to this Friday

Ja då börjar den här dagen med att det är strömavbrott på jobbet så allt ligger nere de första 15min. Det var till och med en tjej som fastnade i hissen. Hur som helst blir det värre, jag har jätteproblem med ögonen nu. Jag har jättesvårt att se så jag får typ kisa hela tiden och det är hur jobbigt som helst!

Nu till lite roligare saker, Alex har köpt en skjorta som skulle sys till lite och jag hoppas att vi får hämta upp den idag för jag är nyfiken på hur den ser ut. Sen har Louis Vuitton byggt om sin butik och jag tror det är idag den öppnar så det ska bli spännande att gå förbi där i eftermiddag och kika på hur det ser ut nu.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.