8 maj 2015

My next craving, summer shopping is awesome!

Nu äntligen börjar sommarvädret komma hit! Jag längtar verkligen tills det blir så pass varmt så att man kan gå i t-shirt och shorts. Förra helgen kunde jag i alla fall ha t-shirt på stan så nu börjar det gå åt rätt håll.

Jag älskar ju att uppdatera min garderob och att shoppa inför sommaren är mycket roligare än vintern tycker jag. I vintras lyckades jag samla på mig flera par vinter/höst-skor och nu går jag fortfarande runt i ett par boots. Jag börjar liksom känna att det är dags att byta till sommarskor snart haha.


Hittills har jag kört mest på canvas-skor som Converse som jag verkligen älskar! Jag brukar ha ett par Converse per år som blir helt utslitna. Sen har jag ett par vanliga höga sneakers i svart och ett par låga i vitt men båda börjar bli riktigt slitna men jag älskar dem galet mycket så jag måste skaffa nya snart.

Sneakers och Convers är helt perfekta för sommaren enligt mig, sneakers är alltid lätta att bara dra på sig snabbt  och Converse är snygga och passar till det mesta. Dock vet jag inte om jag ska våga chansa på låga i år. Hittills har jag alltid haft den höga modellen i svart. Dock funderar jag på att skaffa ett par röda eller någon annan rolig färg i år.

Jag tror inte Alex blir så glad när jag ska köpa nya skor, just nu står det ca 8 par i hallen och 5 par i vår walk-in-closet och 11 av dem är mina haha. Jag tänker ju att man måste ha olika skor för olika tillfället och outfits. Man kan aldrig få för många, precis som väskor, klockor och solglasögon. Jag fattar inte riktigt varför det är roligare att shoppa mer inför sommaren men både jag och Alex shoppar från nätet när det gäller en hel del av dessa prylar. Sist köpte Alex skor från Zalando men jag föredrar faktiskt Footway för där har jag alltid fått bra service hittills.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.