7 maj 2015

My new hangout this summer

Dunkin' Donuts slog upp portarna inne i Gallerian förra veckan! Självklart var vi där första dagen och köpte med oss ett 12-pack hem direkt. Min favorit var helt klar Mr Happy (sorry men jag hann äta upp den innan jag tog bilden) som är en donut med jordgubbssylt i och sen någon form av päronfrosting målad som en smiley.

Sen tog vi några olika med choklad, applecrumble, caramel, maple syrup osv.

Jag verkligen älskar donuts och kan sätta i mig hur många som helst utan problem.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.