21 maj 2015

Might be an option

Som ni vet så funderar jag ju starkt på att boka in mig och Alex på ett hotell en eller två nätter när vi är nere i Göteborg i vinter. Först var jag ju inne på Hotell Avalon men nu hittade jag ett annat som verkar väldigt mysigt och ligger centralt, väldigt nära Liseberg också vilket är roligt.

Det roligaste med det här hotellet är att varje rum tydligen är unikt inredda så inga rum är identiska. På hemsidan ser rummen rätt fina ut, lite "old couple" men väldigt fina. Alex och jag tittar ju på Downton Abbey så kanske passar bra för oss haha. Dessutom hade de ett specialerbjudande nu med 2 nätter + 3-rättersmiddag för 2 pers till ett rätt bra pris. Om man inte vill bo på hotellet kan man nöja sig med att bara äta middag där för menyn såg riktigt härlig ut. Det är en italiensk restaurang och jag älskar ju italiensk mat så nästan allt lät otroligt gott!, man kan även få takeaway så det kanske är något man bör testa i sommar.

Jag vill njuta av all lyx jag kan och bo på hotell eller äta middag på en härlig restaurang är alltid mysigt och lyxigt för mig. Varje chans jag får att bo på hotell tar jag, det är svårt att så en riktigt bra hotellfrukost! :)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.