26 maj 2015

Just another day again

Ja då är den en ny vecka och ny möjligheter. Som tur är kom lönen igår och jag har varit väldigt duktig och lyckats spara en hel del, dock tror jag att jag kommer få gräva lite i sparkontot ändå för det är några saker som jag verkligen verkligen vill ha just nu. Jag har inte bestämt mig för vad ännu utan måste fundera lite.

I helgen fyllar jag år och då kommer mina föräldrar upp till Stockholm vi ska passa på att fira både min och pappas födelsedag för han fyllde år den 19 maj och så klart Mors Dag också. Jag och Alex har planerat lite för pappas födelsedagspresent och jag är jättespänd på det!

I can't wait 'til Saturday!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.