28 maj 2015

I am stressing out over basically nothing.. and loosing my mind on the way


Alltså just nu är jag jättestressad över allt känns det som, har antagligen med min åldersnoja att göra eftersom att jag fyller år snart. I alla fall så fick jag en inbjudan till Hugo Boss VIP-shopping igår så då skummade jag bara igenom det snabbt och sen efter jobbet åkte vi in till stan och gick dit. Tydligen börjar den idag och inte igår... egentligen gjorde det inget för vi fick lite förhandsvisning av vad som hamnar på rean. Sen orkade vi inte laga mat när vi kom hem så vi åt på Vigårda för andra dagen i rad!Sen har vi fortfarande inte hittat någon restaurang för imorgon så där är det lite panik också! Usch, det positiva är att snart är det min födelsedag + skatteåterbäring!!!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.