27 maj 2015

I am a guinea pig up for testingFör några veckor sen blev jag utvald att testa 1-Day Acuvue Moist-linser i ett Smartson-test.

Först skulle man boka en linsundersökning hos en optiker och då hittade jag en i Liljeholmen, linsundersökningen gick smidigt då jag hade gjort en hos min vanliga optiker bara några veckor innan. Sen fick jag med mig 10 par linser att prova hemma under en period. Tyvärr började det skava i mitt öga redan första kvällen så jag bokade ett nytt möte med optikern som kollade igen och då visade det sig att det var fel baskurva och linserna var för "platta" för mitt öga. Jag testade dem en dag till en vecka senare men med samma resultat.

Övergripande tror jag att linserna är väldigt bra om man har rätt ögon för just den här baskurvan, det kändes i alla fall som att linserna inte torkade ut ögonen som många andra kan göra. Dock föredrar jag mina egna som jag använder dagligen.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.