11 maj 2015

Finally it starts to look like a home

I helgen var vi på Ikea med mina föräldrar för att titta lite på balkongmöbler. När jag och Alex var där förra helgen hade vi hittat jättesnygga soffsektioner som vi ville köpa men när vi väl kom tillbaka till Ikea visade det sig att det hade blivit alldeles för trångt att ha dem på vår balkongen. Till slut hittade vi i alla fall ett par möbler till vår bakre balkong och även ett set till vår luftgång som vi använder som andra balkong.

På den bakre balkongen har vi sol den största delen av dagen så där valde vi att köpa två bänkar som man även kan förvara saker i. Det sköna med de här möblerna är att vi lätt kan flytta runt de och göra om hur vi vill sitta. När mamma och pappa var över satte vi bänkarna mittemot varandra med borden emellan. Sen när vi var ensamma satte vi dem i en L-form så vi har en liten hörnsoffa. 

Sen kom Alex på den briljanta idén att vi skulle såga av det ena sidobordet på grillen så den tar upp mindre plats. Vi brukar dessutom bara använda ena sidobordet sedan innan och vi kan använda balkongräcket som avlastning också för det är väldigt plant och brett. 

Till luftgången aka vår andra balkong köpte vi ett litet bord och två stolar som står utanför köksfönstret. Det blev väldigt mysigt för på tidiga morgnar har vi sol där och då kan det vara mysigt att äta frukost där ute. Dessutom är det perfekt för våra kompisar som röker, nu kan de sitta därute och röka istället för att gå ut på andra balkongen som ligger vid vårt sovrum haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.