29 maj 2015

Finally I am less stressfull, the weekend is close!

Nu har vi äntligen bokat bord för ikväll! Det blev Restaurang Järntorgspumpen i Gamla Stan. De hade lite allt möjligt på sin meny så jag tror det är något som passar oss alla tre. På bilderna från hemsidan ser det väldigt mysigt ut med flera tegelvalv och jag tror det kan bli väldigt lyckat, jag har redan kollat på menyn så jag tror jag vet vad jag ska beställa. Alex hade också hittat något tror jag så bådar gott.

Sen på lördag ska vi träffa mina föräldrar och gå på stan och sen middag på kvällen och på söndag blir det nog en lugn födelsedag hemma efter en lång vecka på jobbet! Åh vad jag längtar efter helgen nu!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.