2 maj 2015

A wonderful relaxing Saturday

I dag bestämde vi oss för att åka in till stan en sväng. Några saker jag hade beställt på Louis Vuitton hade kommit in redan så jag var tvungen att inspektera dem och se att allt var rätt. Vi åkte in på förmiddagen och jag orkade inte äta frukost innan vi åkte så det fick bli en förmiddagskaffe i butiken istället. Minja är så underbar för när hon kom ut med kaffet var det två små goda praliner också, en till Alex och en till mig. Jag tycker det är så fint hur de dukar upp på brickorna med den egna LV-servisen.

Alla sakerna som jag hade beställt var perfekta! Jag kommer lägga upp bilder nästa vecka på vad det var jag hade beställt. Två av dem var till mig och en var pappas födelsedagspresent.

Efter att vi hade varit på Louis Vuitton så blev vi lite hungriga och då passade vi på att göra vår nya helgrutin, nämligen att äta lördagslunch inne på NKs nya restauranger. Medan jag var och lämnade in min jacka passade älsklingen på att överraska mig med att beställa in champagne och bjuda mig på lunch vinbaren. Vi fick sitta vid ett bord lite avsides och det var hur gott som helst! Champagnen var precis lagom torr och jag valde samma underbara sallad som jag brukar. Umami Bomb med pulled pork och friterade örter.

Efteråt beställde älsklingen in en lite blandning av desserter och då fick vi in en lite pecanpie, en macaroon, två praliner och en lite blåbär/rabarberkaka. Så himla gott!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.