5 maj 2015

A mini weekend away

I torsdagskväll åkte jag och Alex till Norrtälje för att hälsa på Emma och Linus över valborg. När vi bodde i Gävle bodde vi bara 50m ifrån varandra och umgicks nästan jämt så det känns lite konstigt nu när vi inte ens bor i samma stad. Hur som helst tog det ungefär en och en halv timme att åka dörr till dörr och det är ju inte alls så hemskt. 
Eftersom vi kom fram på kvällen hade Emma förberett middagen redan och den bestod av massa olika små tapas. Hon hade bakat minipajer, gjort panerad kyckling, skagentoasts, snittar med majonäs och räkor, mozzarella/tomat-spett och potatisrutor. Sen hade både hon och Alex bakat kakor så det blev väldigt mycket att äta. Det var ju iof väldigt bra för det blev en hel del vin, vi drack nog en flaska var tror jag.


På fredagen tog vi det rätt lugnt, vi vaknade sent och åt frukost och sen tog vi en promenad igenom Norrtälje centrum och ner till hamnen. Sen passade vi på att äta lunch på en nyöppnad restaurang som hette Ed's Burgers och det var rätt gott. Sen på eftermiddagen åkte vi hem och det härliga med Norrtäljebussarna är att det är dubbeldäckare! Jag vill alltid sitta där uppe och längst fram så som tur var fick vi plats där. Både jag och Alex halvsov på resan hem och när vi kom hem så tog vi det bara lugnt.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.