9 maj 2015

A little failure and a major happiness boost

Först så vill jag bara berätta något tråkigt som har hänt, jag köpte ju en Cles Pochette för några månader sen, egentligen ska man använda den till sina nycklar men jag använder den som plånbok istället. Hur som helst så började den fransa vid dragkedjan för några veckor sen och jag har vänner vars Cles Pochettes är över ett år gamla och inte fransar alls. Så hur som helst gick jag till Louis Vuitton-butiken här i Stockholm i lördags och visade vad som hade hänt och Minja sa att det absolut inte ska se ut så redan, hon gick iväg och brände kanterna och sa att om det händer igen skulle jag komma tillbaka. Så nu i veckan upptäckte jag att den hade börjat fransa igen och eftersom att jag ändå skulle in till butiken för att hämta upp mina customized luggage tags passade jag på att visa upp min Cles Pochette igen.

Den här gången var Minja på möte så jag fick hjälp av underbara Narana. Först sa hon att det kunde ta 8-10 veckor att få den lagad då de antagligen måste skicka iväg den till Frankrike för reparation. Jag sa då att jag hade hört att man kunde få den utbytt mot en som redan fanns i butiken eftersom den inte var så gammal. Hon gick iväg och rådfrågade Minja och fick ett OK så då hämtade hon en annan men när jag såg den så var den inte symmetriskt sydd. Jag frågade lite försiktigt om de hade en annan och Narana sa att hon absolut förstod, betalar man så pass mycket så ska man känna att den är perfekt för ens smak. Till slut så hittade vi en som var helt perfekt och det var inga problem att byta till den.

Sen hämtade jag också upp mina luggage tags. Den med guldfärg blev lagad för när de stämplade den sist blev det fel. Den i silver är jättefin och passar till de flesta av mina väskor och den gula var en riktig craving. Jag hade sett en bild på den gula på internet och kände att jag bara var tvungen att ha den också!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.