6 maj 2015

A little bit of VIP-shopping

Förra tisdagen var det VIP-shopping i Sturegallerian för ett antal utvalda personer. Det började kl 20.00 och de första som kom in fick varsin goodiebag. Jag glömde fota vad som var i goodiebagen men det var:

  1. Huset Versace : en berättelse om genialitet, mord och överlevnad (bok)
  2. Lifestyle (tidning)
  3. Vitamin Well (Zlatan Edt)
  4. Godis
  5. Vanish tvättmedel
Som ni märker var det en salig blandning av olika saker. Hur som helst fick vi lite champagne när vi kom in också och sen var det bara att gå runt i butikerna och shoppa runt med olika rabatter. 

Vi köpte bland annat lite olika saker från Rituals, en av mina favoritbutiker. Den här gången blev det Hammam Secret-doftstickor och ansiktstvätt. Sen köpte Alex en skjorta från John Henric som vi väntar på ska bli skräddarsydd och sist men inte minst stannade vi förbi hos underbara Katrin Zytomierska i LCHF-butiken och köpte pasta och torkad persika.. yummy!

Jag passade också på att köpa en jättefin mörkblå kavaj. Jag har en svart, två olika gråa nyanser och en mörkblå redan men just den här modellen satt så bra. Den var lite slimmad och kortare än mina andra vilket jag verkligen gillar nu inför sommaren. Jag tror att den här skulle funka riktigt bra tillsammans med ett par ljusa shorts också.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.