8 maj 2015

A dinner that started fabulous, and ended up OK

För ett tag sen var jag, Alex och Linnea på Spisa hos Helena på Kungsholmen och åt middag. De hade ett erbjudande med tre rätter för 300 kr. Man fick välja fritt från menyn och då valde jag 
  • Carpaccio till förrätt
  • Grillad lax med Karl Johan-risotto till varmrätt
  • Blåbärspannacotta till effterätt
Carpaccion var underbar, verkligen hur god som helst! Varmrätten var inte speciellt god tyvärr, laxen var dåligt kryddad och risotton var väldigt salt, alldeles för mycket buljong och såsen till var alldeles för söt. Efterrätten smakade som risifrutti med blåbär på, inte vad jag förväntade mig men rätt ok.
Vinet som vi drack till maten däremot var väldigt gott och friskt.

Linnea tog Toast Skagen till förrätt och den var också riktigt god. Jag vet inte vad de hade gjort men alla förrätter var jättegoda, sen hände något med varmrätterna och desserterna för middagen fallerade verkligen efter förrätterna.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.