27 maj 2015

31st of May, a day of celebration


Nu på söndag är det den 31 maj, det är mycket som händer då! Först och främst är det min födelsedag(!) men sen är det också dags för Elitloppet ute på Solvalla. Jag är verkligen inte bra på att spela på hästar eller liknande för jag är inte insatt det minsta så jag brukar välja den häst med coolast namn haha. I Elitloppet i år hejar jag på "On The Track Piraten" för det lät som en cool häst.


Det är dock en kille här på jobbet som spelar en hel del och han är riktigt grym på att pricka rätt, när pratade lite om Elitloppet förut så sa han att Elitloppet odds finns hos Mrbet.se om man vill spela. Jag kommer inte ihåg vilken häst han pratade om men har för mig att han har nämnt min "Pirat" innan någon gång.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.