11 apr. 2015

Today's shopping!

Efter lunchen idag blev det lite shopping, Alex hade hittat en scarf på Louis Vuitton som han ville visa sin mamma och när vi kom dit så bjöd Minja på champagne (Moët of course) och macaroons. Sen tittade vi lite på ett väskor, skor och SLGs. Alex mamma såg ett par svarta skor i Empreinte, alltså läder med LV-logon inpräglat. Dem var hur snygga som helst så hon satt och funderade ett bra tag medan jag kollade på en mini pochette, pocket organizer etc. Sen ville Alex köpa London reseguide och en luggage tag till sin mamma så de satt och valde färger till initialerna medan jag föll för Keep It-armbandet här nedan!

Det slutade med att jag köpte armbandet och en till luggage tag till mig själv. Sen beställde jag en present till pappas födelsedag och sen köpte Alex mamma skorna!! :D

Alex köpte en svart luggage tag med "fuschia"-text till sin mamma plus London Travel Guide. 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.