14 apr. 2015

Sponsrad video: Helt nya Mazda2 - Designed with a little more attitude

Nu är våren äntligen här! Min första tanke med våren är att det är dags att tvätta och städa bilen haha. Nu har ju inte jag bilen kvar men jag har börjat fundera på att kanske köpa en ny och en kollega på jobbet är också på jakt efter en ny bil. Jag antar att vi inte är de enda människorna som tänker så just nu och vad passar då bättre än att jag faktisk har ett blogginlägg i samarbete med Mazda.

Deras nya bil Mazda2 är en liten bil i en riktigt snygg design. Eftersom jag bor i stan så är det praktiskt med en liten bil vilket detta är och förutom snygg exterior och liten så är den snygg invändigt också. Priserna börjar på under 130 000kr, så det är ju ett väldigt bra pris för en helt ny bil. Ett annat stort plus är att den är riktigt snabb för att vara en så pass liten bil. Det är med andra ord en kompakt sportbil, ett snyggt litet krutpaket som också är bensinsnål. Ni kan ju se mer om modellen i videon här under :D

Detta är ett sponsrat inlägg

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.