9 apr. 2015

Sponsrad video: The head swap prank

Har ni sett NCCs nya reklam "The Head Swap Prank"? Personligen tycker jag att det är en väldigt rolig reklam som verkligen drar uppmärksamhet till sig. Några av biobesökarna som har satt sig ned i salongen blir milt sagt förvånade och fulliskratt när plötsligt får syn på en ny version av sig själva på bioduken. Om det här hade hänt mig, hade jag nog blivit väldigt generad och antagligen försökt gömma mig bakom Alex men efteråt hade jag nog tyckt det var skoj!

Budskapet som NCC vill få ut är att det snart är dags för deras stora visningshelg den 18-19 april. Då kommer de ha öppethus och visningar av flera av deras nyproducerade bostäder runt om i Sverige. Det är en perfekt chans för dig som är på jakt efter ett nytt fräsht boende.

En stor anledning till att jag vill lägga upp det här inlägget i samarbete med NCC är jag flyttade runt en hel del förra året (först från Gävle till Bromma och sen från Bromma till Aspudden). Sen har jag flera kompisar som just nu letar eller har fått lägenhet så därför vill jag uppmärksamma att NCC gör en riktigt bra och rolig kampanj för att ge folk en chans att uppleva sina eventuellt framtida bostäder på plats. Glöm alltså inte deras visningshelg nu i slutet av april!

Detta är ett sponsrat inlägg

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.