15 apr. 2015

Split personality = I love chaos but I also hate it

God dag allihopa. Idag är det en riktigt stressig dag på jobbet så tänk nu på att jag är riktigt snäll som tar mig lite tid att lägga upp ett snabbt inlägg här. Jag har suttit i telefon med kunder och allt möjligt hela morgonen och nu fick jag ett litet break i samtal.

Jag håller tummarna för att eftermiddagen blir lite lugnare med inringningar och kundmail men samtidigt är det riktigt skoj när det händer mycket :)
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.