4 apr. 2015

Shopping saturday and long weekend

Gud vad skönt det är med påskhelg! Ledighet i fyra hela dagar är underbart, och sen nästa vecka är bara fyra arbetsdagar det med.

Hur som helst har jag och älsklingen haft en riktigt härlig shoppingdag inne i stan. Först gick vi till Louis Vuitton för det var några saker jag behövde få fixat, bland annat var det ett fel på en av mina luggage tags som jag hade beställt. Sen var det också en spricka i en läderrem som jag behöver få lagat till en pochette. När vi kom in i butiken idag så hälsade alla och var jättetrevliga, den första kvinnan som fick syn på mig sa direkt att Minja (min favorit) jobbade idag. Haha lite skoj att dem har koll på vem jag brukar prata med. Sen kom Jordana fram och små pratade lite med mig också och sen medan vi väntade på Minja kom en annan kvinna fram och bad om ursäkt för vad som hände sist jag var inne och sa att dem fått höra allt på ett möte och att det absolut inte ska gå till så i deras butik (kan berätta om det i ett annat inlägg). Hon sa att det var bra att jag hade hört av mig med kritiken/feedbacken så dem kan förbättra sig. Hur som helst gick det jättebra att lämna in sakerna jag ville få fixade och sen har jag bokat ett specialmöte med Minja nästa helg för att kika på några nya saker.

Efter Louis Vuitton gick vi till Hugo Boss och Lisa för att lämna tillbaka två par strumpor som Alex fått av mig och det gick också bra, vi var säkert inne i butiken i 30-40 minuter och pratade med henne. Hon har köpt en ny lägenhet och ska flytta snart så det var riktigt skoj att höra! Jag är jätteglad för hennes skull för hon är så otroligt snäll och duktig!

Sen gick vi förbi Panduro så jag kunde köpa en guldkedja till en väska och så kollade vi på skjortor åt Alex inne på NK. Vi passade också på att köpa ett par nya snygga skor till honom när vi ändå var inne i stan.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.