22 apr. 2015

Orange is the new black.. or maybe use both

Det här tycker jag ser lite dekadent men samtidigt fint ut, det orangea på det svarta är riktigt snyggt. Jag är väldigt mycket för just starka kontraster och orange är dessutom en av mina favoritfärger.

Jag har också kollat på en svart sänggavel i skinn som är galet snygg som jag skulle vilja köpa och sätta in i sovrummet. Jag tror det skulle bli rätt snyggt med det svarta skinnet mot vår vita sovrumsvägg. Vår garderob har svarta skjutdörrar + att vi har en liten hylla och ett litet skrivbord i sovrummet som är svarta så det blir lite match där också.

Sen saknas bara någon orange eller färgglad detalj. Just nu har vi väldigt enkla färger i sovrummet förutom mina Louis Vuitton Travel Guides som står på en hylla.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.