21 apr. 2015

It's a family thing


Igår var min moster och hennes man på besök för att se vår lägenhet för första gången. Vi har haft fullt upp varje helg känns det som så det var kul att vi äntligen kunde pussla ihop en träff nu.

Först när de kom så gick vi en liten rundtur och satt och småpratade i soffan men när det var dags för lite mat plockade vi fram godsakerna som vi hade fixat.

Först serverade vi två olika tonfiskröror på surdegsbaguette. Den ena röran var med vitlök/cayenne och den andra med Provencalkryddning.

Till fikat hade Alex bakat en hallonpanacotta-paj och sen American cookies med kanel och mörkchoklad.

Efter att vi hade ätit så gick vi på en promenad runt Aspudden vilket var väldigt roligt. Alex och jag har inte gått längre än till 4h-gården en bit bort men igår gick vi ner till Winterviken och tittade, det var väldigt många människor där som hade antingen picknick eller satt och fikade på caféet.

Det är ju riktigt nära ner till Winterviken så jag vet inte riktigt varför vi inte har varit där tidigare. I sommar kommer vi nog ta med en hel del kompisar ner dit för picknick och bad.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.