9 apr. 2015

Inspiration in these hectic times

Det är helt sjukt stressigt på jobbet just nu men jag har lyckats få en liten rast i alla fall! Jag hittade den här bilden på Pintrest och jag tycker det är jättefint med en gammal koffert som sideboard. Det behöver inte vara just Louis Vuitton, jag hittade en jättefin svart enkel koffert med koppardetaljer som var sjukt stilren på en second hand för ett tag sen men jag vet inte var jag skulle ha den men men.

Hur som helst så ska jag försöka återgå till jobbet och dricka mitt "detoxvatten".0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.