13 apr. 2015

If you're a phone junkie like me

Visst ja, för ett tag sen klickade jag hem ett simkort från WiFog. Det är en ny rätt rolig lösning på mobiltelefoni. Man får samtalsminuter eller surf mot att man tittar på någon reklamfilm i mobilen då och då. Även om jag har min vanliga mobil och ett annat surf-simkort tycker jag att det här är en rolig och bra idé och eftersom det var gratis tänkte jag att det är värt att testa. Jag kommer skriva en liten recension sen när jag har använt det ett tag.

Så funkar det 
Wifog passar till alla typer av nyare smartphones, surfplattor och 3G-modem med plats för simkort och som du kan surfa med. Enda kravet är att du kan använda Internet på din enhet.

Mobilsurf 
Du tittar på reklam med jämna mellanrum för att fylla på din surfkvot. Genomsnittsanvändaren tittar på ungefär 2-5 minuter
reklamfilm per dag. Surfar du väldigt mycket, till exempel tittar på HD-film, blir det mer.

Prat och sms 
Du får prata i 100 minuter varje månad. Helt gratis. När du fyllt på 100 gratisminuter så är det slut! Detsamma gäller för sms. När du har skickat 200 sms på en månad, så kan du inte skicka fler. Vi återställer gränserna varje månadsskifte, så du kan fortsätta att fylla på. För att fortsätta och kommunicera gratis (du får ju massor med gratis data fortfarande) rekommenderar vi att du använder smarta gratisappar som Viber, Skype eller Whatsapp.

Wifog-appen
Appen använder du för att fylla på med reklam och komma ut på internet. Med appen får du också koll på hur mycket surftid och datamängd du har kvar innan det är dags att titta på reklam igen. Du blir påmind i god tid innan det är dags att fylla på med mer reklam. Via appen kan du också fylla på med reklamfritt data, sms och prat.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.