20 apr. 2015

I need to find another gift!

Min pappa fyller år snart och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa i present. Jag har redan köpt en liten grej som är väldigt rolig och i den ingår en liten upplevelse. Jag funderade på att kanske köpa en upplevelsepresent också, för några år sedan fick pappa en tur med ett pontonplan ut till Sandhamn + lunch vilket jag fick följa med på.

Det var riktigt skoj, dels att först få sitta på VIP-delen på Bromma flygplats och sen flyga ut över Vaxholm osv med planet och sen landa på vattnet för att sen äta en härlig lunch ute i Sandhamn. Jag tänkte att jag lägger upp två bilder från Sandhamnsturen, när vi flög var vi 8 passagerare + piloten, det var faktiskt ett mer rymligt plan inuti än vad det ser ut att vara.

Jag såg att de fortfarande säljer den här upplevelsen fast nu är det utan lunchen vilket är lite tråkigt. En upplevelsepresent är i och för sig alltid skoj, typ köra sportbil eller gå på vinprovning kanske skulle vara något också.

Det är svårt att välja mellan allt roligt. Jag fick ju förresten en upplevelse present av Alex i 3-årspresent, jag fick välja mellan dessertkurs, pralinkurs eller chokladprovning. Jag valde chokladprovning för då slipper jag bli besviken om mina egna praliner eller desserter inte ser ut som kursledarens när vi är färdiga haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.