24 apr. 2015

I kind of miss this relaxing time

Just nu är pappa nere i Frankrike och spelar golf med några kompisar. Sen jag flyttade hemifrån har jag inte haft chans att spela så mycket och nu har jag faktiskt börjat sakna det lite. Det var skönt att bara kunna åka ut till driving rangen i Trosa och slå en hink med bollar eller bara kunna gå ut en runda på helgen.

Jag funderar faktiskt på att ta upp mina klubbar till Stockholm nu och försöka gå med i någon golfklubb här omkring så jag kan träna upp mig lite. Det gick bra sist jag spelade så varför inte fortsätta med något som går bra liksom. 

Jag saknar verkligen den där stunden ute på golfbanan när man har en hörlur i örat, lyssnar på peppmusik och bara är för sig själv och spelar riktigt bra golf. 2 timmar ute på banan är riktigt lugnande och harmoniskt. Efteråt känner man sig dessutom duktig för att man har varit ute och gått, en runda på golfbanan är faktiskt mer träning än man tror. Tänk en långpromenad med en tung ryggsäck + att man tränar överkropp och armar när man slår. En riktigt allround workout kan man säga.

Jag ska verkligen försöka spela lite mer i sommar!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.