23 apr. 2015

Homemade Luxury Food

Visst ja, jag tror inte att jag har lagt upp några bilder från våran hemgjorda lyxmiddag förra helgen. Alex mamma hade tagit med sig räkor från Göteborg så först blev det en hemgjord Skagenröra och efter det varmrökt lax som vi hade rökt själva med spån på grillen. Vi gjorde två olika smaksättningar på laxen, den ena med Örtekrams grillkrydda och den andra med Örtekrams Provencalkrydda. Vi har börjat köpa några av Örtekrams produkter för de är ekologiska och smakar mycket bättre än de vanliga kryddorna som finns på kryddhyllan.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.