16 apr. 2015

Every garden needs some paver (Varje trädgård kräver marksten)

För er som inte vet så har jag skaffat nytt jobb, jag har tröttnat lite på sälj och kände att det var dags att pröva något nytt. Mitt nya jobb är på DHL där jag sitter som administrativ kundtjänst och trafikledning.

Hur som helst har jag märkt att det är sjukt mycket trädgårdsmöbler, spabadkar och balkongmöbler som ska ut till kunder i hela Stockholm just nu. Jag tror att mycket av det beror på att vårvädret äntligen har börjat visa sig. Här om dagen bokade jag till exempel ut en budbil till Blondinbella som hade beställt balkongmöbler. Det här inlägget tänkte jag då dedikera till just trädgårdar.

För ungefär två år sedan gjorde mina föräldrar om totalt framför vårt hus. De la helt nya skiffer som en gång mellan vår grusplan till huset och sen gästhuset, matkällaren och huset. Vi la också ut sten för en ny uteplats framför huset och ut mot trädgården som blev jättemysig. Alla de småbitar som blev över efter att de hade knäckt stenarna för gången och uteplatsen kom min mamma på att vi kunde använda för att bygga en liten mur och ha en blomsterrabatt i en liten sluttning framför uteplatsen som ni kan se på bilden. Jag tycker att det ser riktigt mysigt ut, tänk att en stor stenhög på fem pallar kan förvandlas till det här mysiga. Ibland önskar jag att jag hade en trädgård att fixa i.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.