14 apr. 2015

Detox Water for the people


En grej som jag börjat med igen är Detox Water. Jag gjorde det en del i Gävle förut och nu har jag börjat om. 

Det är helt enkelt en flaska med vanligt vatten som man sedan lägger ner olika nyttiga saker i och sedan har under dagen.

Den vanligaste jag brukar ha med mig till jobbet är:

  • 700ml vatten
  • 2 gurkskivor skurna i bitar
  • 2 citronskivor skurna i bitar
  • 2 myntablad
Det här är ett detox water som ska vara riktigt bra för magen och inför sommaren, med andra ord få fart på ämnesomsättningen. Jag har märkt att efter några dagar med det här så har jag börjat bli hungrig tidigt på morgonen, något jag aldrig har varit tidigare.

Idag hade jag dock ett annat recept, jag körde helt enkelt på två jordgubbar, 3 mandarinklyftor och saften från två apelsinklyftor. Förutom att det är nyttigt ser det dessutom snyggt ut, jag brukar oftast också använda min vattenflaska från VOSS Water för jag tycker den är så stilren och snygg så mina flaskor brukar se ut som på bilderna här i inlägget. Om ni vill kan ni följa mig på Instagram för där brukar jag lägga upp bilder på mitt detox water.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.