18 apr. 2015

Cover up baby!

Jag har märkt en sak på jobbet, ALLA har typ ett fodral eller skydd till sina mobiler. Jag är typ den ända personen som inte har det just nu. Antingen har dem ett sånt här skydd med "fläpp" som man kan ha busskort osv i eller så är det ett sånt hårt skal som skyddar baksidan. En tjej på jobbet verkar ha väldigt många skal hemma för hon byter flera gånger i veckan, typ lika ofta som jag byter väskor haha.

Förut hade jag också flera olika skal till min mobil men det var på den tiden som jag hade en iPhone och möjligheten till roliga skal var oändlig. Nu när jag har en Xperia Z2 är jag mer begränsad.
Mina kompisar som har iPhone eller Samsung-mobiler köper ofta nya skal. Till exempel när Johanna är uppe och hälsar på brukar vi kolla efter skal antingen i stan eller på nätet som hos berlioz.se

Ibland önskar jag att jag hade en annan mobil bara för att kunna köpa roliga skal och kunna byta lite efter humör. Alex har också en speciell mobil (Nexus 6) men han hittade ett rätt häftigt skal på nätet som han använder just nu. Största anledningen till att jag inte har något skal just nu är för att min mobil är några månader gammal. Jag brukar alltid vara extranojig i början när jag har en ny mobil så då brukar jag bunkra upp med flera olika skal men så fort jag har tappat mobilen en gång så glömmer jag bort att sätta på skalet igen.

I julas köpte jag faktiskt mobilskal till flera personer i julklapp, min mamma önskade sig till exempel ett rött skal då hennes gamla hade gått sönder och då passade jag också på att beställa till pappa och några andra också när jag ändå var igång. 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.